Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A csodálatos vidéki Magyarország

Minden benne van ebben a rendőrségi közleményben.


Lába kélt 55 tyúknak
(Edelény RK – B-A-Z. MRFK)

Egy Martonyi közelében lévő mezőgazdasági telephelyről érkezett a bejelentés a Szendrői Rendőrőrsre, miszerint több tyúkot ismeretlen tettesek eltulajdonítottak.

Az állatok megszámlálását követően 55 tyúk hiányzott az állományból. A telephely épületénél ismeretlenek felszakították a dróthálót, ezen a nyíláson keresztül juthattak az állatok közelébe.

A járőrök haladéktalanul a helyszínre mentek, velük tartott az újonnan kinevezett helyi körzeti megbízott is. A mindenre kiterjedő nyomkutatás, illetve a tulajdonos meghallgatását követően a körzeti megbízott hely és személyismeretének eredményeként látótérbe került egy helyi férfi, aki korábban már követett el hasonló bűncselekményeket.

A rendőrök a feltételezett elkövető lakására mentek, akit otthon találtak. A rendőrök észrevették, hogy a tűzhelyen egy 20 literes fazékban húsleves van, nagyobb mennyiségű hússal együtt. A 19 éves férfi elmondta, hogy egyik szomszédjától kapott 2-3 tyúkot, azt főzték meg. A szomszéd azonban ezt a tényt cáfolta. A házkutatás során előkerült még a szobából, a TV szekrény alól is 2 megtisztított tyúk. Ekkor a fiatal férfi elismerte, hogy barátjával a mezőgazdasági telephelyről több baromfit eltulajdonítottak, bár nem számolták, hogy mennyit.

A rendőrök mindkettőjüket előállították, meghallgatásuk során a bűncselekmény elkövetését elismerték. A két férfival szemben lopás vétség megalapozott gyanúja miatt az Edelényi Rendőrkapitányság, Szendrői Rendőrőrse folytat eljárást.

Az Edelényi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Vidéken ilyenek történnek … vajon mennyire érdekli őket a politika, a 4-es metró meg a többi "probléma" ott fent Budapesten?

Csak a tyúkok maradjanak meg … 

Megosztás