Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Szarból VVárat

Pár nap alatt 11 ezer magamutogató ember jelentkezett a Való Világ 4-be. Ekkor állampolgári aktivitás más esetben is jól jönne, de egy ValóVilág sokkal fontosabb mint egy szavazás, népszavazás vagy egy demonstráció. De hagyjuk is ezt most.

A castingoló csapatba most valahogy nem vágyakozik az ember, hányós zacskót ajánlok, és acélgyomrot.

Gigi, az elcseszett motkány, a "pornósztár" például már saját Facebook oldalt is készített: VV Gigi. (A több ezer poszt több ezer szereplője közül idáig csak páran írtak, hogy vegyük le a posztot vagy a fényképet. Az egyik ez a motkány volt.)

A másik jelentkező még ennél is keményebb: VV Zoli az a K. Zoltán, aki 2 szertőjét is megfertőzte HIV-vírussal. Szándékosan.

A férfit már kétszer is felmentette a bíróság.

A megismételt első fokú eljárásban is felmentette a súlyos egészségromlást eredményező testi sértés vádja alól a bíróság K. Zoltánt. Nem találta a bíróság bizonyítottnak a vádat, miszerint szándékosan fertőzte meg HIV vírussal volt feleségét és egy korábbi barátnőjét. Az ügyészség „maradandó egészségromlást eredményező testi sértésért” emelt vádat a HIV-pozitív férfi ellen. Annak idején olyan hírek is lábra kaptak, hogy K. bosszúból fertőzte meg a két nőt (sőt, mások megfertőzésére is készült), akiket „kurváknak” tartott, és akik szerinte megérdemlik, hogy osztozzanak az ő sorsában, hogy HIV-fertőzötten éljék le hátralévő életüket. Ez volt az első hazai HIV-botrány.

A bíróság nem találta bizonyítottnak a vádat. Sem azt – így a verdikt –, hogy K. Zoltán partnerei nem tudtak arról, hogy a férfi HIV-fertőzött, sem azt, hogy nem használtak gumi óvszert az együttlétek során. Még kevésbé azt, hogy K. Zoltán volt az a férfi (más nem is lehetett volna), aki megfertőzte az őt feljelentő két nőt.

Az ítélet indoklásában a bíróság rámutatott, hogy a jelen perben azt kellett volna bizonyítani, hogy a két hölgy senki mástól nem kaphatta meg a fertőzést, csakis K. Zoltántól. Azaz, hogy HIV-pozitívságuk megállapításáig nem volt más HIV-fertőzött emberrel semmiféle kapcsolatuk, csakis K. Zoltánnal.

Németországban viszont ugyanezért simán elítélték a popsztárt.

Figyeljétek meg, nagy sztár lesz Zoliból:

"Többször kirúgták munkahelyéről is a betegsége miatt. Így a napokban elszánta magát: jelentkezett a ValóVilágba. Ha beszavaznák, felfedné kilétét, és hónapokra beköltözne a villába:

– A cél az, hogy felnyissam végre az emberek szemét a betegséggel kapcsolatban. Szeretném, hogy végre mindenki lássa: ez a vírus nem terjed cseppfertőzéssel, nem lehet csak úgy elkapni. Rengeteg tévhit terjed erről a betegségről, hiába minden felvilágosító kampány, az emberek mégis félnek tőlünk. Éppen ezért több ezer HIV-fertőzött él rejtőzködve az országban. Tudom, megváltozik az életem, ha felvállalom a betegségem, de úgy érzem, hogy meg kell tennem

Lichy József, K. Zoltán ügyvédje:
– Helyeslem ügyfelem döntését. Ez egy próbatétel lesz arra nézve, hogy mennyire toleránsak Magyarországon az emberek. Az is előfordulhat, hogy, ha bekerül, ügyfelemet a ValóVilág villájából viszik el másodfokú tárgyalásra.

Dobsi Adrienn, RTL:
– Jelenleg nem zárult le a jelentkezés, mindenki megkeresését szívesen fogadjuk. A válogatások hamarosan kezdődnek, ahol nem kizáró tényező, ha valaki HIV-vírussal fertőzött. A villában pedig 24 órás megfigyelés zajlik.

A képlet egyszerű:

Dugás már volt a Való Világban? Volt.

HIV-pozitív dugás volt már? Még nem volt.

Pornós volt már a Való Világban? Csak egy rúdtáncos!

Még kell egy mozgássérült, egy értelmi fogyatékos, egy kisebbségi, pár bűnöző, kurva (lehet halmozottan hátrányos is, vagyis ezek kombinációja), egy geek (jó nagy lúzer), esetleg egy pszichiátriai eset is, az izgalmak végett. 

Kolosi Péter már biztos dörzsöli a tenyerét, mert ebben a mocsok világban valóban nagyszerű pillanat lesz, mikor Stohl "drogos" András este 8-kor odakapcsol a villában, ahol a HIV-fertőzött először kapja el a mozgássérültet. Persze gumiban. Meg amúgy is, 24 órás megfigyelés zajlik.

Nagyszerű lesz, komolyan mondom nagyszerű … vissza fogjuk sírni az aranyos, szolid Mónika-showt.

Megosztás