Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Kukásautó süllyedt meg Delhusa Gjon műsorára tartó tehén miatt Törökbálint határában

A poszt címe azért lett ilyen hosszú, mert csak egy egyszerű copy+paste a Tűzoltóság oldaláról. Ők voltak olyan kreatívak, hogy így lehozták ezt a csodát, ami nálunk inkább az év legfölöslegesebb posztja lesz, mintsem vezető történés.  Csak még az a kihívás, hogy adom el Nektek. Mindenesetre, ha valamelyik tv erre stábot küld ki, akkor itt is lehet létjogosultsága. Bár, jobban belegondolva, ez inkább ilyen Napló extra vagy Aktív szint.
 

Nu, a helyzet, hogy ment a kukásautó Törökbálint határában a felázott föld úton. Sima mezei, mutyizós, emberevő autót kell elképzelni. Szembe meg jött egy gazda transporterrel, utánfutóval. A volánnál Józsibátya, hátul meg Lujza, a tehén. Az út keskeny, a széle felázva, az ótók meg szélesek. Kukás ráér, meg előzékeny, így lehúzódik, hogy Lujzáék elférjenek. Elférnek, kukás is indulna, de nem sikerül. Elakadt. Buzi sár. Kabinos pörgeti a hátsót, semmi. Kurva Isteneznek kicsit, de az sem segít. Vége, bent ragadtak. 

A Törökbálint határában tuti nincs egy traktoros sem, hogy kihúzza a kukást(nem a faszt nincs), hát mit lehet tenni? Ki kell hívni a Lánglovagokat. Ők ki is jönnek, megcsörlőzik és kihúzzák. Persze hirtelen megjelenik egy tv stáb is a semmiből, mire Lujzáék is visszatolatnak pár fotóra, riportra. Hogy mindezt miért? Mert Lujza nem mezei boci. Ő tévézik. Sztár! Delhusa Gjon Rambo trash realityjében lesz kellék. Tudjátok, amiben feleséget keres. Hogy mi is lesz a szerepe, azt nem tudjuk még, de tapsikolni fogunk, hogy ha megjelenik. Remélhetőleg nem egy kurva nagy nyársra húzva…

 

Tudjátok volt egy exem, aki egyszer vasárnap hajnal 4-kor, buliból hamarabb hazaérve, belülről bent felejtette a kulcsot a zárban, minek következtében én nem tudtam bejutni a harmadikon lévő kis lakásomba. Ezzel csak az volt a baj, hogy a lány olyan részeg volt, hogy egy óra csöngetés, kopogás, kaputelefon kombóra sem ébredt fel. Ellenben pár szomszéd igen! Voltak, akik sűrű gecizés és köpködés közepette a tudtomra adták, hogy vasárnap hajnalban ők pihennének, és nem a bíípelést hallgatnák, szóval vagy hívjak egy lakatost, vagy aludjak a parkban, de amúgy szeretnek. Nos, ez idő tájt lakatost nehezen ér el az ember, ezért kihívtam a tűzoltókat meg egy mentőt, minek után attól féltem, rosszul van odabent a kisasszony. Leültem egy cigire a ház elé, és mire elszívtam megjött a böhöm tűzoltóautó szirénázva, vinnyogva, sikeresen felverve a maradék szomszédságot is. Csak egy embert nem sikerült, of course. Nu, a tűzoltóhadnagy készséges volt, és kérésemre nem kúrták be csákánnyal a 120-ezres ajtót, hanem bemásztak az ablakon létrán. Ott felverték a lányt, és kiderült, hogy semmi baja, csak pöppet bekarmolt az este. 

Nu, mindezt csak azért írtam le, mert a kocsiparancsnokkal eldumálgattam a végén, jegyzőkönyv kitöltése közben, és a sűrű szabadkozásom után megnyugtatott, hogy rengeteg baromságra kijönnek, ők és ennél "nagyobb kamuba" is futottak már bele. Mint a fenti példa mutatja, nem beszélt hülyeséget az ember. 

A másik két kérdés ami megfogalmazódott bennem, hogy egy tv stábnak ez vajon a legalja meló? Illetve, hogy a hangosítós srác azért vette le a cipőjét mert új a cipője vagy mert goás?

Megosztás