Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Szanyi egy egész országot szórakoztat: „Lájkolod az MSZP-t?”

Köszönjük meg Szanyi Tibor kinevezését a kampányigazgatói posztra, látszik, hogy mennyire értenek a politikához és a kampányhoz a vörös törpepártban. (Ezek szerint ők sem nézték végig az Elnök embereit)
Ezek komolyan azt gondolták, mert Szanyi nyert egyéniben, meg mocskos a szája, máris remekül le tud vezényelni egy országos kampányt egy nyakig szarban lévő pártnak …

Hajrá Szanyi kapitány, végleg nullázd le a szocikat! Sör, chips, mogyoró bekészítve, indulhat a show!

Na mindegy, más esetben tényleg nem pazarolnék karaktert egy törpe minoritásra, de hát azért mégiscsak róluk van szó … a „váltópártról” … lol 🙂
 

-Tibi, 50 nap van a választásig, valamit ki kellene most már találni …
-Jól van, hadd gondolkozzak ….
– … (néma csend)
-Kik utálnak minket a legjobban?
-Tibi … mindenki utál minket.
-Ezt én is tudom, te pöcs, de kik utálnak a legjobban minket?
-Kmmm … a fiatalok, Tibi. A 34 Societas-tagon kívül nincs több szavazónk a 18-29 korosztályban.
-A büdös picsába, hát hogy lehetett így elkúrni? Ki fog akkor ránk szavazni? A nyugdíjasok, akiknek ingyenes Cavinton kellene, hogy emlékezzenek, hogy nekünk köszönhetik az ingyenes utazást? Csak azt nézik, ki küldi nekik a nyugdíjat, és már nem mi küldjük, basszátok meg. A fiatalok? Mi a picsát tudnánk nekik üzenni? „Szavazz az MSZP-s jelöltre, mert ő fogja megvédeni a helyi demokráciát a Fidesztől?” Ezzel lehet ma felizgatni egy fiatalt? A kopogatócédulákból fogják maguknak a spanglit csavarni, a kurva életbe!
– Tibor … (döbbent csend) … Senkinek sincs mondanivalónk, nem csak a fiataloknak. Mesterházyt senki sem látta, mióta megválasztották elnöknek. Nem hívnak meg már minket a tévékbe, rádiókba. A sajtótájékoztatóinkra az újságírókat már sorsolják a szerkesztőségekben, mivel az terjed rólunk, hogy mi vagyunk az ingyenes Showder-klub, és akkora a tudósítói túljelentkezés.
– Jól van … a fiatalok. Mi a legnépszerűbb most a fiatalok között?
– Fű, ördögbot, kerékpár, alkohol, szex.
– Hagyjuk most az LMP-t, ezenkívül?
– A fészbúk most nagyon menő, izé, a fiatalok lájkolgatnak mindent.
– „Lájk”? Milyen istenverte szó ez?
– Angol. Azt jelenti kedvel. Van egy jele is, egy felfelé mutató hüvelykujj.
– Lájk. Lájk. Lájk. Lájklájklájklájk. „Lájkold az MSZ-t„. Jól van, ez megteszi. Küldjétek ki, hogy sajtótájékoztatót tartunk „MSZP: We „lájk” it” címmel. Legyen ott a teljes sajtó.

Szanyi Tibor a nyár performanszát produkálta, bivalyerős tartalmat tolt:

Azt szeretnék, ha minél több helyen, különösen a fiatalok között egyértelmű lenne, hogy az MSZP szerethető párt.

„Az MSZP „lájk” jelei piros színűek, a szocialisták egy zöld, a fenntarthatóságot szem előtt tartó önkormányzati programmal indulnak országszerte.”

„Nem akarja mások elől elvenni a poént, de „ez a lájk jel a szocialistákra vonatkozik, ez a diszlájk jel pedig a Fideszre”, miközben lefelé fordította a kezet.”

„Arra a kérdésre, hogy az MSZP-t a zöld szórólapjai miatt nem téveszthetik-e össze az LMP-vel, Szanyi Tibor azt mondta, hogy az LMP külsőségeit tekintve zöldnek mutatkozik, de programjában nem igazán látjuk ezeket a zöld elemeket.”

„A szocialista párton belül közel két éve komoly munka folyik a zöld ügyek és a fenntartható fejlődés ügyében, és mostanra ebből valódi programot tudtak formálni. Mi azt nem bánjuk egyébként, ha más pártok, adott esetben az LMP majmolja vagy másolja a programunkat, (…) legalább többen leszünk, akik Budapest és egyáltalán az ország kizöldítésével foglalkozunk.”

„-Mit üzen azoknak a választóknak, akiknek a pártról Hagyó Miklós, Zuschlag János vagy Hunvald György neve jut eszébe?
-Azt, hogy felejtsék el ezeket a sztereotípiákat. Hunvald Györgyöt például úgy tartják előzetes letartóztatásban másfél éve, hogy vádat sem tudnak emelni ellene. Egészen addig, amíg nem tudjuk, hogy mi a vád, egészen addig nyugodtan és bátran mindenki mondja azt, hogy az MSZP igenis becsületes emberek pártja.”

„Én is tudok mondani mindenféle mendemondákat, tudom azt mondani, hogy Orbán Viktor tövig benne van Sukoróban, most akkor mire megyünk ezekkel a dolgokkal.”

„Jóval több eljárás folyik fideszes politikusokkal szemben ráadásul ezekben az ügyekben több jogerős ítélet is született, zömmel okirat-hamisítás és hasonló ügyekben.”

Megosztás