Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Schmuck a kampányban: „Legyen lassabb mozgólépcső”

Ez a Schmuck … egyszerűen nem hagyja, hogy Szanyi "Lájk" Kapitányról szóljon ez a kampány.

Schmuck Andor, aki eljutott a Xénia Láz Egyesülettől (gyerekek) a Tisztelet Társaságáig (nyugdíjasok), mindezt megspékelve a Kapolyi-féle Magyar Szociáldemokrata Párttal. A Hírszerző éppen a múlt héten vázolta fel ezt a csodálatos karriert.
(A halk megjegyzésem: senki ne mondja, hogy Amerika a lehetőségek hazája, mert itt van ez a Schmuck, aki életében nem dolgozott, de szemmel láthatóan nincs pénz és kapcsolatok hiányában.)
 

Schmuck nem viccel, közel 1500 nyugdíjast képeztek ki az ajánlószelvény gyűjtésre az elmúlt napokban.
A cél a 600 000 budapesti szépkorú:
– Legyen lassabb a mozgólépcső: "mert azzal utazásonként csak 15 másodpercet vesztenénk, de sok olyan idős ember számára tennénk lehetővé a metró használatát, akik a mozgólépcsőtől félve eddig nem akarták igénybe venni ezt a közlekedési eszközt."

-Hosszabb zöld lámpa: "Hosszabban lenne zöld a gyalogosoknak is, hogy a nehezebben mozgók is átérjenek, az autós nyugdíjasok pedig külön parkolóhelyeket kapnának."

-Harry Potter élménypark a Kőbányi szeméttelep helyén.
(A program 17. oldala)

Idősügyi Információs és Last Minute Center. "A feladata az lenne, hogy összegyűjtse
azokat az információkat, melyek az egyes kerületi vagy fővárosi polgármesteri hivataloknál rendelkezésre állnak szociális ellátások, vagy egyéb szolgáltatástípusok, vagy hivatali ügyek kapcsán. A központ szervezésében lehetőség nyílna „last minute” sport és kulturális programokon történő részvétel megszervezésére. A szolgáltatók, legyenek akár színházak, akár fitness termek /uszodák, wellness központok/ a központon keresztül kedvezményes áron értékesíthetik a holt időszakokban rendelkezésre álló, vagy kimaradó. Egy fitness terem például kijelölhet olyan idősávot, amelyben forgalma igen gyér, de olcsó nyugdíjas-jegyek, vagy bérletek értékesítésével ez az idő is kihasználható."

(Hosszabb verzió Schmuck blogján, ami már magában is üt.)

Én mindenesetre maradok a Kétfarkú Kutya Pártnál, bár kétségkívül Schmuck erős programmal lépett színre.

Megosztás