Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Még KBH-s tartótisztje is volt az egyik romagyilkosnak

Komolyan azt hittük, hogy ebben az országban csoportosan, éveken át TITOKBAN lehet módszeresen gyilkolni?

"Cs. István, az ex-katona, a sofőr fuvarozta a K. fivéreket a tiszalöki helyszín közelébe, és benne volt az utolsó, kislétai gyilkos akcióban is: ő szállította a három társát a községtől mintegy tíz kilométerre fekvő Máriapócsra, ahonnan azok gyalogosan, a szántóföldeken át közelítették meg a faluszéli Bocskai utcát. Védője elmondta: Cs.-nek nem volt más választása, ugyanis Tiszalök után megkereste a katonai elhárítás, hogy tartsa nyitva fülét, és értesítse őket, ha valami a tudomására jut. Ezt ő közölte a többiekkel, akik ezután már nem hagyták kiszállni.

Cs. István ügyvédje, Barcsi István határozottan cáfolta, hogy védence a katonai titkosszolgálat ügynöke lett volna. Katonai ügyészségi határozatot mutatott, amelyben az állt, hogy Cs. Istvánról semmi olyan dokumentum nincs a KBH-nál, amely államtitkot képezne, következésképpen védence nem volt a Cég titkos kapcsolata."
 

Na persze … Cs. István vallomásából egy részlet:

2008. július 21-én Galgagyörkön, augusztus 8-án Piricsén, szeptember 5-én Nyíradonyban, szeptember 29-én Tarnabodon, november 3-án Nagycsécsen, december 15-én Alsózsolcán, tavaly február 23-án Tatárszentgyörgyön, április 22-én Tiszalökön, augusztus 3-án Kislétán támadtak romákra.

A tiszalöki gyilkosság után, de még a kislétai, utolsó gyilkosság előtt a Katonai Biztonsági Szolgálat tájékoztatva lett, mégpedig a "sofőr", a 6 éve (!) KBH-informátor Cs. István által. Jelenleg ennyi már kiderült.

Na ez a botrány.

És ezért valakinek felelnie kell(ene). És az igazságnak is ki kell(ene) derülnie, amire sajnos sok esélyt nem látok, pedig ugye már fideszes irányítása van a titkosszolgálatoknak ….

Ez a mi 09/11-énk … a kérdés az, hogy vajon ki, mikor és mennyit tudott meg a gyilkosságsorozatról? És mit csinált az információval? Eltette egy dossziéba, a  szekrény mélyére, és faarccal dolgozott tovább?

Sok még a kérdés …

Megosztás