Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Rákosi is felállva tapsol a Fidelitasnak

A Fidelitasról évek óta nem hallani, még Orbán is elégedetlen a „teljesítményükkel”, a tisztújító kongresszusok után a vezetőség úgy gondolta, hogy most kell nagyot gurítani:

Mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni mások rendezvényeit – hangzott el Böröcz László Fidelitas elnök és Koncz Zsófia alelnök szerdai sajtótájékoztatóján.

A Fidelitas elnöke szerint ezzel a provokátorok lejáratják a civil társadalmat is. A politikus bejelentette, „nem szeretnénk, ha a baloldal hétvégihez hasonló húzásaiból hagyomány lenne”, ezért a Fidelitas megalakítja provokátorfigyelő csapatát. Mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni mások rendezvényeit – húzta alá. Nem szeretnénk, ha egymás rendezvényeinek „széttrollkodása” hagyománnyá válna, legyen akár politikai vagy civil esemény.

A Fidelitas arra kér mindenkit, hogy aki provokátorokat ismer fel, küldje el nevüket és képüket a [email protected] e-mail címre.
A „provokátor-tudástár” bővítését Facebook-oldal segíti majd.

Provokátor-tudástár!

A két rákosista csicska ezt így ahogy van előadta, név szerint felsorolva, hogy kik láthatóak a fotókon:
„Antal Nikoletta Henrietta aktivista, aki az önkormányzati választáson a III. kerületi MSZP kompenzációs listáján. Provokátor.”
És így tovább …





A sok millió házmester és III/III-as gecik országában gondolom nekik ez egy teljesen normális politikai akció, melyről messziről üvölt, hogy csak arra vágynak, hogy Kövér Laci bácsi meg Orbán atya megsimogassa a buksijukat.

Félelmetes nihilbe tart ez az ország, ha 25 évvel a rendszerváltás után ez a fidelitaszos Koncz Zsófia (a szerencsi fideszes polgármester lánya) aki az első szabad választás után, 1990.július 26-án született (és jogásznak tanul!) képes a kommunistákat megszégyenítő ötlettel előállni és előadni.

Egy fidelitaszos kurucz.info, ez tényleg nagyon hiányzott már … és akkor egyesek attól paráznak, hogy mi lesz ha esetleg a Jobbik választást nyer … hát ez folytatódik.

Koncz Zsófiból bármikor lehet képviselő, államtitkár-helyettes, állami cégvezető, hiszen ő az utánpótlás.

Na mindegy, új cél erre az évre, bekerülni a provokátor-tudástárba!

Kép: utilitywarrior tumblr

Megosztás