Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A HírTV kimaxolta az oknyomozást

A Célpont valamikor, az „elmúltnyolcévben” egy egész jó oknyomozó műsor volt a HírTV-n. Mostanában azonban, az Orbán-kormány ötödik évében annyira nincsenek már szoci ügyek, amikkel foglalkozhatnának, simicskázni meg mégse simicskázhatnak a Közgép-hirdetésekkel kitömött MNO honlapjába betagozódva, és Lázár Jánost sem szeretnék szomorúvá tenni, így olyan riportokat csinálnak, hogy „Havas részeg volt?” meg „Anyád! – az Összefogás lakossági fóruma Érden, a rendezvényterem csurig DK-fanokkal”.

A választások után viszont némi szünetet követően ismét magukra találtak Kisberk Szabolcsék, és egy hamisítatlan oknyomozó riportot forgattak Gyömrőn a polgármesterről kiszivárgott szexképek apropóján.

Bodacz Balázs kimaxolta a tényfeltárást, nem is értem, mit erőlködik az Átlátszó….Csak úgy simán elmennek a Lázár-tüntetésre meg Felcsútra videózni, mindenféle kreatív illusztráció nélkül, kizárólag a valóságra szorítkozva? Amatőrök, így kell csinálni, ez az oknyomozó újságírás lvl 99!

 

Persze az is elég erős, hogy a guminős akció apropóján garázdaság miatt jár el a gyömrői rendőrség, de biztos ők is nagyon ráérnek.

(kép forrása a Célpont Facebook-oldala)

Megosztás