Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

fidesz

Igenek, nemek és a hormonok

A HVG a múlt heti parlamenti videó után egy újabb csodálatos alkotással jelentkezett, ezúttal egy szokásos kormányzati PR-eseményt dobtak fel azzal, hogy – döbbenet – kérdéseket tettek fel! Őrület, hol tart ma már az újságírás!

Ezért kellene sűrűbben pártállástól független bármilyen politikus orra alá tolni a mikrofont, mivel ennek 3 lehetséges kimenetele valószínűsíthető
a, összeszedett, értelmes választ ad a feltett kérdésekre (valószínűsége 10%)
b, elfut a kérdések elől, lerázza a riportert (valószínűsége 50%)
c, olyan bődületes hülyeség ömlik ki a száján, hogy beleremeg a kamera (valószínűsége 40%)

Láthatjuk, mind a 3 eset „hírértékű”, így a sajtó máris egy win-win helyzetet hozott össze.
Kár, hogy mégis olyan kevesen olyan kevésszer kérdeznek …

Az alkalom a „házasság hete” elnevezésű rendezvénysorozat  volt, ahol  Simicskó István sportállamtitkár és Rónaszékiné Keresztes Mónika, a Fidesz családpolitikusa egy háromgenerációs családot köszöntött.

– „A családi élet boldogságát megalapozó és megtartó házassághoz négy dolog szükséges: 2 igen és 2 nem.” – kezdte Rónaszékiné. Értitek, 2 nem! Mennyi dolgozgatott ezen a szójátékon!
– Az évszázadok tapasztalata mutatja, és ennél jobbat még nem találtak ki, hogy a házassághoz 2 igenre és 2 nemre van szükség, nem pedig 2 igenre és 1 nemre, válaszolt a kérdésre Rónaszékiné Családpolitikus.
– Simicskó bemutatja a példamutató Gerber-családot. A fiatal pár Regnum Marianum katolikus közösségben ismerkedtek meg. Mondom, példamutató.
– A családanya bemutatja a gerbera virágról mintázott családi hitvallás-gyűjteményt.
– A nagypapa óvodákba jár hittant oktatni. „A jó házasság kezdete az óvodában van” és a normálist kell példaként a gyerekek elé állítani, árulta el Gerber nagypapa.
– A házasság életvédő hatású, a házasságban élő tovább élnek.
– Akkor a homoszexuálisok rövidebb ideig élnek, kérdezte a riporter .”Ez biológia, itt boldogsághormonok működnek, ezt nem mi alkotjuk, hanem aki bennünket teremtett, ez csak ilyen tény, semmi más” – zárta Rónaszékiné.

Pár nappal korábban, szombaton Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár a házasság világnapja alkalmából meghirdetett rendezvénye előtt elmondta, hogy „az utóbbi két évben nőtt a házasságkötések száma. Közölte, 2011-hez képest 2012-ben 5 százalékkal, 2012 első tizenegy hónapjához képest 2013 első tizenegy hónapjában pedig csaknem két százalékkal több frigy köttetett.

És minek köszönhető ez az emelkedés?

A  kormányzati intézkedéseknek!
„A családok bővüléséhez és a házasságkötések számának növekedéséhez is hozzájárultak a kormány elmúlt közel négy évben meghozott intézkedései.

Mivel én is benne vagyok a statisztikában, nézzük, hogy miért házasodtam meg 2013-ban, javítva a statisztikát:
Alaptörvény, családi adókedvezmény, gyed extra, rezsicsökkentés, emelték a nyugdíjak vásárlóértékét.

Jó tudni, hogy ezek segítettek a nagy döntések meghozatalában, a lánykérésben és házasságkötésben. Rezsicsökkentés nélkül biztos még most is csak úgy ellenénk a párommal, nem lennénk CSALÁD.

Házasság nélkül nem család a „család”, a gyerekek Matolcsy miatt születtek meg … kezd elég lenni a kormányzati nyomulásból, legalább a „családokat” békén hagyhatnák.
Nem tudnak mindenkit a nekik kedves, keresztény, több gyerekes családmodell képére formálni, ahol több generáció él boldogan együtt, esténként számolgatják a rezsit, lapozgatják az Alaptörvényt, együtt nézik az MTV Híradót, várják a Magyar Csapat-behívót, majd együtt húzzák be április 6-án az X-et a Fideszre …

Megosztás