Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

propagandagép

Dübörög a rasszizmus a HírTV-n

Nagyon erős, a Fidesznek és a Mi hazánk mozgalomnak aládolgozó rémisztő riportot hozott le pénteken az Informátor stábja Bécsből, a világ legélhetőbb városából, így alig három héttel az EP-választás előtt. Volt benne minden: sarkítások, csúsztatások, tartalomból kiragadások, nettó hazugságok, üres rémisztgetés, mérhetetlen szervilizmus és rasszizmus. 

 

Adj 1%-ot, hogy megtudd, mire megy el az adód 99 százaléka!

A HírTV Informátor című hír-háttérműsorának stábja úgy döntött, idén újra kimegy Bécsbe, és forgat egy műsort arról, hogy ott bizony mennyire szörnyű a helyzet, mert az iszlám óriási teret hódított már odakint, és azt, hogy ez Budapesten is megtörténjen, csak Orbán Viktor képes megakadályozni, nem pedig a szocik és a libsik, mert ők imádják a multikultit. Szóval igen kemény lesz a tétje a következő EP-választásnak, ahol a bevándorláspárti erők csapnak össze a bevándorlásellenesekkel.

Igazából ha nem tudnám, hogy ezt a riportot egy tévé csinálta, azt mondanám, hogy remek fideszes kampányfilm. Ugyanannyit hazudnak benne, és ugyanúgy ferdék a számaik is, általánosításukkal pedig megbélyegzik egy közösség összes tagját.

Full rasszista propaganda ilyen mondatokkal:

– Elég sok európai nagyvárosban jártunk, és mindig azt tapasztaltuk, hogy egyre rosszabb bőrben van Nyugat-Európa.

– Vannak olyan nagyvárosok ahol komplett kerületet FOGLALTAK EL a bevándorlók.

– Bécs egyik kerülete, a Favoriten már az osztrákok szerint is élhetetlen.

– Favoriten-ben 10 emberből 8, biztosan bevándorló: szír, afgán, egyiptomi, török, albán vagy éppen Afrika valamelyik országából érkezett.

– 2015-től a nagy migrációs válságtól nézve, folyamatosan emelkedik a bűncselekmények száma Bécsben

– Van Ausztriának jövője? Aggódom miatta

– Mivel választóerőt képviselnek, a helyi politikával is jó viszonyt alakítanak ki, ezért a helyi politikusok elnézik azt, hogy ők nem akarnak integrálódni.

– A mecsetek nagy része radikális. 100 mecsetből, 70-ben, 80-ban olyan mondatok hangzanak el pénteken vagy akármikor, amelyek nem annyira az integráció, hanem inkább az elkülönülés céljait szolgálják.

– A bécsi példa is jól mutatja, hogy a bevándorlás elképesztő veszélyeket rejt magában és rossz döntésekkel, komplett kerületeket lehet elveszíteni. Lassan oda jutunk, hogy nem párhuzamos társadalmakról beszélhetünk, hanem iszlám térhódításról, területfoglalásról. Teljesen egyértelmű törekvés, hogy a többnyire muszlim lakosság saját városrészeket akar magának, és esze ágában sincs integrálódni. A látottak alapján az az érzése az embernek, hogy Európa jövője és a kereszténység is végveszélybe került. […]Európa, európai értelemben vett napjai meg vannak számlálva. 

A riport végén a városligeti majálison még megkérdezgettek ellenzéki politikusokat, hogy mi is a véleményük a felvételről, hogy ezzel bebizonyítsák, mennyire erre vágyik itt mindenki, aki nem a Fidesz vagy a Mi Hazánk képviselője. Utóbbi elnöke Toroczkai László, aki ahogy kell, fel is mondta a mániákus mantrát:

„Európa el fog tűnni! Ez lesz az egyetlen olyan „szín” a világon, ami el fog tűnni. Nem a sokszínűséget támogatják, akik a migrációt támogatják, hanem egy „színnek” az eltüntetését, ez pedig az európai „szín”. 

Molnár Zsolt  az MSZP-től viszont sokkal higgadtabb és objektívebb volt: „Nyugat Európában a multikulturalizmus nem újkeletű jelenség. Azt gondolom, hogy mindig lehet olyan kiragadott felvételt csinálni – bármely országban – ahol felülreprezentáltak a másod/harmadgenerációs bevándorlók. Szerintem helyes, ha Európa megőrzi európai kultúráját, azonban ezt csak toleráns módon teheti. Nem lehet évtizedes/évszázados történelmet erőszakkal megváltoztatni, része a multikulturalizmus az európai történelemnek. „

De nézzük a tényeket Bécsről.

A Pangea-blog egy éve remekül összeszedte egy tanulmány alapján, hogyan is áll az osztrák főváros népességének alakulása.

Bécs lakosságának összetétele migrációs háttér alapján, származási területenként (forrás: https://www.wien.gv.at/statistik/pdf/menschen2017.pdf)

A fenti táblázatban látszik, hogy Bécs lakosságának osztrák részesedése 2011 és 2017 között 66,8%-ról 60,6%-ra esett vissza, tehát a külföldiek száma 6,2%-al emelkedett, 564 ezerről 734 ezerre. De ők mind muszlimok lennének? Ugyan már!

Az összes európai bevándorló száma 567 ezer, ebből 27 ezer magyar. Afrikai 29 ezer, ázsiai 113 ezer.

Legtöbben Szerbiából vagy Montenegróból érkeztek (100 ezer). Őket követik a törökök, németek, majd lengyelek.

A bevándorlók kerületenkénti megoszlása 2017-ben

A 10. kerület, Favoriten migrációs aránya: 46,6%, az EU-n kívülről érkezetteké itt  32,1%. Ezzel szemben Bohár Dániel a HírTv-s riportban azt mondta hazudta, hogy a párhuzamos társadalmú Favoritenben tízből nyolc ember BIZTOSAN muszlim vagy afrikai országból jött.

Az igazság azonban az, hogy Bécsben, mivel a bevándorlócsoportokra is kiterjedő társadalmi mobilitás viszonylag széleskörű, meglehetősen egyenletes a bevándorlók kerületenkénti eloszlása, és ez igaz az EU-n belülről és kívülről érkezőkre is.

Szó sincs tehát arról, hogy itt kijelölt területek elfoglalása történne, az okok sokkal emberibbek. Az újonnan érkezők bevándorlók jellemzően a 19-20. század fordulóján épült épületállományú, viszonylag olcsóbb, jellemzően közlekedési csomópontok közelében található területeken, illetve alacsonyabb presztizsű lakótelepeken találnak otthonra. Mert ezek azok, amit ők még ki tudnak fizetni és ezek azok a helyek, ahol ki tudják használni a már korábban ide települtek kapcsolati hálóját is.

Dániel és az Informátor stábja biztos lehidalna, de a számokból az is pontosan látszik, hogy a beilleszkedett bevándorlók idővel meg tudják engedni maguknak a drágább kerületeket is. Jó sokan vannak ilyenek, bizony.

Az EU-n belüli és kívüli külföldi állampolgárok megoszlása Bécsen belül.
sötétkék -mindkét csoport erősen reprezentált
zöld – EU-n kívüliek
sötétnarancs – EU-n belüliek

És ha már itt tartunk, a 10. kerület, Favoriten (pirossal) pont a most leírtak miatt ideális a frissen érkezett bevándorlók letelepedésére. Ez magasan a város legnépesebb kerülete, mely tartalmaz nagy közlekedési csomópontot (a Főpályaudvart), régi építésű, olcsó városrészeket, és egy nagy lakótelepet, az Oberlaa-t. Sőt, a kerület még az U1-es metróval is könnyen megközelíthető.

Amit még folyamatosan elfelejtenek a migrációval riogató, a kormány alá dolgozó propagandisták, hogy Bécs mennyivel kisebb népességű és fejletlenebb lenne a bevándorlás nélkül, hisz az újonnan érkezettek többsége eddig európai vagy európai kultúrkörhöz kötődő, viszonylag képzett, németül jellemzően beszélő ember volt.

Az osztrák főváros pedig nem véletlen lett zsinórban TÍZSZER a világ legélhetőbb városa, nem véletlen nő folyamatosan a GDP-je, és az sem a szerencsének köszönhető, hogy húsz éve nem volt olyan alacsony a bűnözés, mint 2018-ban.

Megosztás