Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

fidesz

Hangfelvétel: Ilyen a Fidesz telefonos kampánya a családvédelmi konzultációhoz

Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő rögzített üzenetben bíztat a konzultáció kitöltésére, majd a végén örömteli karácsonyi készülődést kíván.

 

Régen minden jobb volt – ajándékozz karácsonyra 2019-es Átlátszó-előfizetést!

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója december 3-án jelentette be, hogy a kormánypárt telefonos tájékoztató kampányt indít a most futó, családok védelméről szóló nemzeti konzultációhoz. Hidvéghi elmondta, hogy a kampányban a Fidesz országgyűlési képviselői és választókerületi elnökei fognak beszélni a konzultációról, hogy minél többen töltsék ki és küldjék vissza a kérdőívet.

December 7-én délelőtt be is futott egy ilyen hívás az Átlátszó/Vastagbőr szerkesztőségébe.

A telefonszámom teljesen legálisan van meg a Fidesznek, mert már rég megadtam nekik önként valamilyen utcai aláírásgyűjtés során, hátha egyszer személyesen Kubatov Gábor telefonál valami fontos ügyben.

Sajnos most nem volt ilyen szerencsém, csak Bajkai István országgyűlési képviselő, a volt VII. kerületi alpolgármester, és sikeres ügyvéd hívott a +3619504175-es számról.

„Jó napot kívánok. Bajkai István vagyok, a Fidesz országgyűlési képviselője. Azért hívom, mert a kormány nemzeti konzultációt indított a családok védelméről. Nekünk, magyaroknak a család az első. Én már kitöltöttem a kérdőívet, most arra kérem, hogy amennyiben még nem tette meg, töltse ki Ön is. Döntsünk közösen a családok további támogatásáról. Köszönöm, hogy meghallgatott, és egyben engedje meg, hogy karácsony közeledtével örömteli készülődést kívánjak. Viszonthallásra.”

A rögzített üzenet után rövid csend következik, és csak azután mondja be egy másik hang, hogy „Elhangzott: a Fidesz megbízásából”.

Címlapkép: A Fidesz-székház Budapesten, a Lendvay utcában. (fotó: Szakál Szebáld/Átlátszó)

Megosztás