Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Esztergom polgármesteréből kiszakadt egy migráncs

Esztergom is beállt a sorba, megfogalmaztak és megszavaztak egy nyilatkozatot, hogy eljön a világvége, ha nem győznek a nemek.

„A Magyar Kormány kötelességének érzi, hogy megvédje ettől állampolgárait, ezért úttörőként felvette a harcot az illegális bevándorlással szemben, megépítette a biztonsági határzárat, szigorította a bevándorlásra vonatkozó szabályokat, és megvédte országunk határait, így minket, magyarokat is. (…) A népszavazáson világos és egyértelmű üzenetet küldhetünk Brüsszelnek. El kell érnünk, hogy vonják vissza a veszélyes kvótajavaslatot. Nyugat-európai példák bizonyítják, hogy a migránsokat a helyi önkormányzatoknak kell majd elhelyezniük. Ez azt jelenti, hogy helyben – akár Esztergomban is – kezelni kell majd a problémát, az ide érkező migránsok pedig itt jelenthetnek biztonsági kockázatot, itt kellene megoldanunk lakhatásukat, ellátásukat. Ezek olyan plusz terhek, melyekre a településeket, beleértve Esztergomot is megkérdezésünk nélkül nem kényszeríthetik!

Határozatot hoztunk, hogy: elutasítja a kötelező betelepítési kvótát, valamint visszatoloncolás révén hazánk területére migránsok befogadását, mivel jogtalan és értelmetlen. Növeli a bűnözés kockázatát és a terrorveszélyt! A kvóta, csak úgy, mint a visszatoloncolás veszélyezteti a kultúránkat és a mindennapjaink biztonságát,vállalhatatlan terheket jelentene a szociális, egészségügyi és oktatási rendszerünkre. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő-testülete nem támogatja idegenrendészeti objektum (befogadó állomás, hotspot, stb.) létesítését közigazgatási területén és egyben elutasítja, hogy harmadik országbéli állampolgárt kötelezően alkalmazni kelljen a közfoglalkoztatási programokban. Kérjük Magyarország Kormányát, hogy minden lehetséges eszközzel akadályozza meg az illegális migránsok beáramlását és a kötelező betelepítési kvótát, valamint a visszatoloncolást, védje meg Magyarországot és a magyar embereket!”

Romanek Etelka fideszes polgármester annyira tolja a migránsbringát, hogy a saját zsebéből fizette az alábbi szórólapot:

esztergom

 

A képviselő-testület ülésén a polgármester olvasta fel a megszavazott nyilatkozat szövegét, amikor kiszaladt egy migráncs belőle:

 

Előfizetőket keresünk
Támogasd a független tényfeltáró újságírást havi 1000 forinttal!

Megosztás