Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Amikor a pofátlanság és a vastagbőr találkozik egy fényképen

horváth_1330511902.jpg_960x644

Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője a Gazdálkodj okosan! nevű társasjátékot ajánlja a Fővárosi Közgyűlésen. (Fotó: Beliczay László/MTI)

Aki nem emlékezne:
2006-tól 2009-ig Budapest főpolgármester-helyettese volt. Az oktatás, a kultúra és az egészségügy tartozott felügyelete alá. 2009 szeptemberében Demszky Gábor főpolgármester őt bízta meg a BKV felügyeletével is.A céggel kapcsolatos 2009-es nyári botrány következményeinek felszámolása körüli egyet nem értés oda vezetett, hogy 2009. október 13-án az MSZP budapesti elnöksége megállapította, a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) felmondta az MSZP-vel 2006-ban megkötött fővárosi koalíciós megállapodást, ezért felkérte Horváthot és Hagyó Miklóst, hogy november 20-áig mondjanak le főpolgármester-helyettesi tisztségükről.A tisztségből való távozása után Bajnai Gordon miniszterelnök Budapest kormánybiztosának nevezte ki, a pozíciót 2010-ig töltötte be.

A „Van egy jó hírem Budapest!” honlapja még mindig működik, mint az MSZP főpolgármesterjelöltje 2010-ben az ingyenes BKV-val kampányolt.

Tipikusan az a helyzet, amikor jobb lett volna, ha inkább csendben meghúzod magad …

Ma dönt a Fővárosi Közgyűlés a költségvetésről, Tarlós nem kicsit ideges:
„Tarlós István főpolgármester többször is az általa parttalannak tartott vita befejezését sürgette, úgy fogalmazott, dolgozni jött, nem színházba. A BKV finanszírozása kapcsán bírálta az MSZP fővárosi frakcióvezetőjét; azt mondta, Horváth Csaba úgy próbálja beállítani a helyzetet, mintha arról az új vezetés tehetne, és egy éve csak „szarakodik”.
„Mi a fészkes fenéből fizessük vissza az előző vezetés által felvett hiteleket?” – tette fel a kérdést a városvezető.”

Megosztás