Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Nagyot megy ma az M1

A népszavazás előtti utolsó hétköznap vajon mennyire gurul el a migránstabletta a Kunigunda utcában?
Vagy pártatlanul, kiegyensúlyozott módon, az ígért BBC-elvek mentén adnak hírt arról miért „nem”, miért „igen”, miért „érvénytelen” vagy miért nem mennek el szavazni?
Nos …

Minden órában lemegy egy „kommentár nélkül”, hogy az ismert / közepesen ismert emberek miért szavaznak NEM-mel, mindezt a Fidesz standja előtt rögzítve.
Egyetlen egy bejátszás nem volt, hogy valaki miért szavaz igennel vagy érvénytelenül.
Egy sem. Full BBC!

csókay

ocskay

vári
kaszás

klausmann

Kaszás Géza azért szavaz NEM-mel, mert tudja hogy ő mennyit szokott fizetni, ha abba a térségbe megy nyaralni, így nagyjából tudja hogy a migránsok mennyit fizetnek hogy idejöjjenek, ez nagyok sokba kerül!

 

Egész nap nagyon figyeltek, hogy kiegyensúlyozott legyen a meghívott vendégek köre és megbeszélni valók témák:

Korán reggel együtt ébredhettünk Kovács Zoltán kormányszóvivőre.
Juncker amúgy semmi ilyet nem mondott ami a leadben olvasható, ezt tegnap szépen levezette a Mandiner(!).

Ashampoo_Snap_0006

 

Tarlós István főpolgármester szerint a vasárnapi népszavazás hitvallás.
„Nem azért érdemes elmenni a vasárnapi népszavazásra, mert a kormány ezt javasolja és “direkt politikai közvetlen következménye” lenne Brüsszelben, hanem azért, mert “gyakorlatilag ez egy hitvallás”.”

Ashampoo_Snap_0010A Kupaknagymester Kósa Lajos szokás szerint megint össze-vissza beszélt. Szijjártó Péter után ő a XXI. század egyik legnagyobb rejtélye, hogy ilyen szerény kvalitásokkal hogyan tudott ilyen magasra eljutni.

Ashampoo_Snap_0015

Mindig kell egy biztonsági szakértő az adásba, mára a futóbolond Georg Spöttle jutott:

Ashampoo_Snap_0024

Két külhoni Fidesz-közeli pártvezető, Erdélyből és a Kárpátaljáról. Ők is nagyon izgulnak, hogy Magyarország mit mond a menekültekre.

Ashampoo_Snap_0016 Ashampoo_Snap_0017

Pénzügyek, eurók, ki, mennyit, miből:

Ashampoo_Snap_0023Nagyon-nagyon igyekeznek az M1 szerkesztői, így a déli híradóban sikerült közös erővel összehozni a következő jelenetet:
Élőben kapcsolták a bécsi tudósítót, mivel ámokfutó hajtott az emberek közé, a műsorvezető pedig azt kérdezte, hogy mekkora pusztítást okozott az ámokfutó … a kényszeredett válasz priceless:

Minden pénzt megér. Még ha elfogy az a 77 milliárd már ősszel, akkor is!

2015-ben így harangozták be az új M1-et:
„Az alkotóknak tematikában a BBC, a brit közszolgálati aktuális csatorna, míg a napi adásszerkezetben az amerikai CNN televízió műsorszerkezete jelenti a mintát.”

Megosztás