Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Hassay Zsófia, Terézváros polgármestere telefonon mozgósít

Olvasónk hangpostája rögzítette az automata-hívást. Csak azt nem érti, honnan szerezték meg az adatait, hisz bő két éve nem lakik Terézvárosban.

Történetünk hőse, Eszter, éppen kerékpárral közlekedett, amikor csörgött a mobilja.

Eszter azonban a kerékpározás közben képtelen volt fogadni a hívást.

Eszter már sokszor elhatározta, hogy megszünteti a számához tartozó XX. századi maradványt, az ún. „hangpostát”, ám mindig megrettent a lemondással járó bürokratikus eseményláncolattól.

Így Eszter hangpostája bekapcsolt, és rögzítette, ahogy Hassay Zsófia, Terézváros fideszes polgármestere megpróbálja hősünket, Esztert mozgósítani a vasárnapi szavazásra. Mármint a Hassay mondókáját lejátszó automata lejátszotta az üzenetet a hangpostára.

„Álljunk ki közösen Terézvárosért!”

Eszter amúgy 2014 óta nem lakik Terézvárosban. Viszont kérdés, hogy honnan tudták Eszter telefonszámát, és hogy kapcsolták össze a telefonszámot a náluk lévő lakcímadatbázissal, amiben Eszter még minden bizonnyal terézvárosi lakosként szerepel, ezért is kapta meg a Hassay-hívást …

Ezek jó kérdések, majd biztos a Nemzeti Választási Bizottság és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság véget vet a zaklató kampányhívásoknak és a jogosulatlan adatkezelésnek …. oh, wait …. LOL 🙂

 

 

06-1-987-6370, erről a számról érkezett a hívás.
Ahogy másoknak is, a telefonszamkereses.hu adatai alapján.

Ashampoo_Snap_0001

 

 

Előfizetőket keresünk
Támogasd a független tényfeltáró újságírást havi 1000 forinttal!

Megosztás